Wie heeft er ervaring met websites die freelance opdrachten aanbieden?

Zzp'ers en freelancers

Zzp'ers en freelancers

Wie heeft er ervaring met websites die freelance opdrachten aanbieden?

 • Hallo,

  Wie heeft er ervaring met websites die freelance opdrachten aanbieden? Is het het waard om een betaald lidmaatschap te nemen bijvoorbeeld?

  Hoor graag jullie ervaringen!

  Marieke Bode

  Personal Project Assistant

  www.yiali.nl

 • Hoi Marieke,

  Ik ben ook sinds een paar weken gestart en lid geworden van een zo'n site. Heb nu na 10 reacties één uitnodiging voor een gesprek, dus wie weet.

  Maar het hangt zo af van welke tak van sport je werk zoek. In mijn business (marketing, communicatie, projectmanagement) reageren soms wel 90 mensen op 1 opdracht...... echt om treurig van te worden, terwijl ik ook opdrachten zie voor verpleegkundige waar maar 2 mensen op schrijven. Dus ja, het hangt er gewoon echt vanaf of wat je zoekt gevraagd is .... gewoon één proberen zou ik zeggen!

  Met groet, Esther

  www.ezzmore.nl

 • Esther heeft gelijk: probeer zoveel mogelijk uit te zoeken wat de beperkingen zijn. Soms worden per opdracht maar 3 offertes toegestaan. Vaak zijn het alleen maar sites waaraan je geen geld overhoudt, maar wat wel veel kost. Dat geld kun je beter zelf in marketing stoppen.

 • Wat jammer dat je dit onderwerp aangrijpt om reclame te maken Julian. Nog niet eens met betrekking op de vraag.

  @Marieke:

  Zelf ben ik op diverse sites gratis lid geworden en wacht ik eerst een tijdje af om te kijken hoeveel relevante opdrachten er op geplaatst worden. Daarnaast heb je ook sites waarbij je na 24 uur kan reageren, daar heb ik ook al gebruik van gemaakt.

  En soms is de opdrachtgever te achterhalen zodat je direct contact met ze op kan nemen (heb ik ook al eens gedaan).

  Ontvang tweewekelijks het laatste nieuws en tips omtrent salaris- en personeelszaken. Meld je aan voor de Kennismails via http://eepurl.com/P3Koj .