Iemand ervaring met Novosite?

Promotie

Promotie

Iemand ervaring met Novosite?

Deze vraag heeft antwoordsuggesties

Hallo,

Is er iemand hier die ervaring heeft met Novosite.nl ?

thnx,

JaapJan

Alle reacties
 • Net de site en demo bekeken en het ziet er goed uit, alleen in verhouding wel aan de prijs.

  Zo heb je b.v. xenat.nl waar je een site met hosting heb voor nog geen 40,00 p/jr. of als je een webshop wilt kan je dat combineren met mijn webwinkel van Logivert ( eenmalig 99.00)  

  Beide optie's zijn even simpel en de shop zelfs uitgebreider. 

 • Beste JaapJan,

  Kijk eens op deze pagina:

  http://www.novosite.nl/referenties.php

  Daar staan VEEL ervaringen met Novosite.

  -------------

  Beste René,

  de sitebuilder van xenat.nl die je noemt als vergelijkbaar product lijkt in de verste verte niet op hetgeen wij aanbieden. Jammer dat je deze aanprijst als een optie met een betere prijs / kwaliteit verhouding. Wij nodigen daarom  iedereen uit om gratis en vrijblijvend de vergelijking te maken!

  Novosite.nl

 • Ik heb nu sinds kort 2 van hun business modules aangekocht.

  Ondanks ik geen enkele kennis van zaken had was het super envoudig om toch een proffesionele site te bouwen.

  Hun helpdesk reageert ongelooflijk snel op vragen

  Op de site staan diverse films die duidelijk uitleg geven over hoe je iets moet aanpassen.

  Ik ben meer dan tevreden over hun service en product

  Veel succes met uw site

   

  Vrgr

  Martin Kloosterman

  www.mrwho.be

 • Ik heb sinds kort het business pakket en het bevalt mij uitstekend.

  Het is inderdaad erg eenvoudig om de site te beheren. Producten toevoegen , foto's erbij plaatsen etc gaat echt makkelijke !

  Mvg

   

  Jan Willem van den Berg

  Mountain Carparts

  www.partsforyourcar.nl

 • Bese Jaap Jan,

  Ik ben erg tevreden bij Novosite, heb het kleinste pakket dat enorm veel biedt. Het maken ervan is gemakkelijk en ze helpen je enorm. Het is zeker niet duur, de service is geweldig, mijn website is altijd uptime en is erg gemakkelijk bij te houden.

  Kijk maar eens op: http://www.uitgeverijbuitenzorg.nl/

  Ik host ook bij een andere website bij een erg goedkope hoster: One.com met http://www.detitaniumuil.nl  Ik wordt er knetter gek van, vaak offline, traag, geen service etc. Die verhuis ik tzt dus ook naar Novosite.

   

 • Wel grappig om te zien dat allerlei lieden zich opeens spontaan aanmelden op Hallo om alleen even snel een positief antwoord te geven en daarna niets meer van zich laten horen.

   

 • Beste Rene,


  Wat is eigenlijk je bedoeling van deze opmerking?
  Suggereer je nu dat deze berichten nep zijn?

  Ik zou zeggen zoek deze bedrijven eventjes op en check de authenticiteit van deze, overigens spontaan geplaatste, berichten.

  Dat geldt ook voor alle referenties op onze website (dat zijn er momenteel 286, te lezen op http://www.novosite.nl/referenties.php)

  Deze zijn stuk voor stuk te checken.

  Jammer dat je uitgaat van het negatieve.

  Ik vraag me nogmaals echt af wat precies het doel is van je negatieve berichtgeving.

  Wij werken iedere dag kei- en keihard aan ons produkt en onze klantenservice. Dat dit door onze klanten gewaardeerd wordt blijkt uit de vele positieve reacties die we dagelijks ontvangen, maar dus ook uit het feit dat enkelen van hen zelfs zo ver gaan om op een pagina als deze een postitief bericht te plaatsten.

   

 • @Novosite

   

  Goed dat jullie zo voor je product opkomen! Daar hou ik van.

  De keus blijft aan de ondernemer of ze wel of niet met jullie in zee gaan, maar deze discussie geeft mijns inziens aan dat jullie voor 100% achter jullie product staan. Leuk!

   

 • Beste ?,

  Zoals ik al in het eerste bericht aangaf ziet het er leuk uit en zelfs eenvoudig in gebruik doch zijn de mogelijkheden voor sitebuilden erg beperkt, veel sites op jullie referentielijst zien er bijna het zelfde uit.

  Tevens is 10,00 p/mnd 120,00 p/jr wat behoorlijk aan de prijs is in vergelijking met bv de RVSitebuilder Pro waarbij je wel degelijk de optie heb de template geheel aan je eigen wensen aan te passen wat niet het geval is met novosite. 

  De opmerking dat het vreemd is dat er opeens allerlei lieden reageren die alleen inloggen om op dit onderwerp te reageren blijft een vreemde zaak, als u dat als een negatieve opmerking ziet vraag ik mij af wat daar negatief aan is.

   

   

 • Nogmaals: wij nodigen iedereen van harte uit om zelf vrijblijvend de vergelijking te maken. En probeer dan zeker eerst even die van onze "concurrentie" zoals Strato, Blue Voda of de hier genoemde RVS Sitebuilder.

 • Lekker CMSje als je ervan houdt. Alle sites lijken op elkaar!

 • Ik heb gebruik gemaakt van de proefperiode van 2 weken, hoewel ik het in die 2 weken te druk had om het product echt goed te testen kreeg ik wel het idee dat het programma simpel werkt.

  Als al die sites op elkaar lijken dan is dat wel een nadeel inderdaad.

  JaapJan

  PS. Ik begrijp de opmerking van René wel, zonder met een vinger te wijzen naar iemand. Het is toch opmerkelijk dat er ineens 3 leden zich melden om een positief bericht achter te laten en vervolgens nooit weer te zien zijn op Hallo!

 • Hallo,

  ik heb zelf ook naar Novosite gekeken. Heb van een aantal mensen gehoord dat het niet moeilijk is om mee te werken en dat eigenlijk iedereen er mee overweg zou kunnen.

  Zelf vind ik dat alle sites nogal op elkaar lijken. Zefde menu, zelfde header, zelfde indeling....niet heel origineel.

  Nu zit ik nog bij one.com. Heb er eigenlijk nooit problemen mee gehad tot afgelopen week, toen de server plat ging. Dat lijkt nu opgelost en  ik heb nergens last meer van. Toch ben ik op zoek naar iets anders want one.com biedt geen beveiligde SSL verbinding aan.

  Succes met alles!

  Groet,

  Petra

 • @René

  Je opmerking over de nieuwe referenties vind ik terecht. Een beetje teveel toeval...................... Waarom nemen "de nieuw ingelogde ondernemers" verder geen deel aan het forum?

  @Jaap Jan

  Kijk inderdaad maar eens naar de referenties van Novosite. De 'look" van de websites is allemaal hetzelfde. 

  Een website is toch de "virtuele" etalage van je bedrijf. Aan een rommelige / veel van hetzelfde etalage zullen de klanten voorbij lopen. Op internet is dat niet anders.  

 • Ik vind de websites (persoonlijk) er absoluut niet professioneel uitzien. En ik moet René ook gelijk geven!

  @Jeanette briljant je uitleg, die heb ik nog niet eerder gehoord!